Indkøbskurv Kundelogin Skolebutik.dk
Cookie- og privatlivspolitikForside  |  Produkter |  Ny kunde |  Ressourcer  |  Downloads  | VINTERTILBUD


 
Produktmenu

Godkendt af e-handelsfonden


Indkøbskurv

0 vare(r) i kurven 
I alt 0,00 DKK

RESSOURCER » Handelsbetingelser
 


Handelsbetingelser



INTET SALG TIL PRIVATE!

Alle undervisere ved institutioner og skoler kan få adgang til at handle i Skolebutik.dk ApS.

Opfylder du dette kriterium kan få du adgang til at registrere dig som kunde på butikkens indgangsside.

Af sikkerhedsmæssige årsager foretager vi manuel evaluering af samtlige anmodninger om at blive oprettet som kunde/bruger af vores webshop. Dette sker bl.a. for at forhindre elevers og ukyndiges adgang til at bestille f.eks. kemikalier og øvrige artikler der kræver særlig faglig viden.

Erhvervsvirksomheder kan få adgang efter særlig aftale såfremt henvendelse herom fremsendes særskilt til info@skolebutik.dk med oplysning om CVR-nr. og bankforbindelse - vi forbeholder os ret til at indhente mulige kreditoplysninger før registrering gennemføres. Salg af kemikalier til erhvervsvirksomheder kan kun ske efter særlig aftale ved telefonisk henvendelse.

Alle øvrige forsøg på registrering som kunde i Skolebutik.dk afvises uden yderligere meddelelse!
 
1. Leveringsbetingelser:
Alle ordrer leveres til institutioner mod oplysning om institutionsnavn, EAN-nr.+CVR-nr. og attention. Varer leveres på faktura med betaling 21 dage netto, hvis intet andet er aftalt.
 
2. Forsendelse:
Forsendelse sker udelukkende med Danske Fragtmænd efter følgende prisliste.

 

Vægt

Pris (ekskl. moms)


0-10 kg
10-20 kg
20-30 kg


99,-
149,-
199,-


Der tillægges gebyr på kr. 75,- såfremt forsendelse indeholder Farligt Gods, til delvis dækning af emballage og ADR-transportdokumenter.

Erhvervsvirksomheders (uden særlig aftale) ordrer på under kr. 1000,- ekskl. moms, pålægges et ekspeditionsgebyr på kr. 250,- ekskl. moms.

Leveringstiden er normalt 1-4 dage, såfremt de bestilte varer er på lager. Vi leverer til Danmark.

Evt. efterleveringer af restnoterede varer sker uden beregning!

3. Reklamation og Returret:
Når du handler på skolebutik.dk har du selvfølgelig 12 måneders reklamationsret. Køber skal gøre opmærksom på fejlen eller manglen straks og uden ugrundet ophold.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Skolebutik.dk ApS
Måløv Værkstedsby 84
2760 Måløv

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Reklamation over modtagne forsendelser skal ske senest 8 dage efter varens modtagelse. Derefter forbeholder vi os ret til at afvise reklamationen.

Varer tages KUN retur efter forudgående aftale. Særlige skaffevarer og specielt hjemtagne kemikalier tages ikke retur. Hvis ikke andet er aftalt fratrækkes kreditnota 10% gebyr til dækning af returneringsomkostninger.
 
4. Garanti:
Leverandørerne af vores produkter yder fra 12 - 60 måneders garanti - dette kan oplyses på forespørgsel!
 
5. Priser:
Alle priser nævnt i Skolebutik.dk er netto eksklusive 25% moms såfremt intet andet er aftalt. Slutbeløb inklusiv moms vises dog før afsluttende ordreafgivelse. Priserne er dagspriser.

Der tages forbehold for fejl og prisændringer fra leverandører, som kan medfører fald/stigninger i vore udsalgspriser uden varsel.

Varer uden pris, eller med prisen "0", er som udgangspunkt ikke tilgængelige for bestilling i vores webshop. Ring evt. og hør nærmere.

6. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på skolebutik.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
 

  • Institutions/firmanavn

  • Navn på kontaktperson

  • Adresse

  • Telefonnummer

  • EAN nr. og/eller CVR nr.

  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos SKOLEBUTIK.DK ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos SKOLEBUTIK.DK ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på skolebutik.dk er SKOLEBUTIK.DK ApS.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til skolebutik.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos SKOLEBUTIK.DK ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til SKOLEBUTIK.DK ApS via e-mail info@skolebutik.dk.

Cookies
Se vores Cookie- og privatlivspolitik

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på skolebutik.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
 
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere skolebutik.dk.
Bemærk - Skolebutik.dk ApS kan ikke drages til ansvar for tab i forbindelse med varer solgt af os!

Data på brugere og kunder i Skolebutik.dk's internetbutik registreres og bruges kun internt og kun i det omfang det er nødvendigt for at gennemføre de registrerede bestillinger. Ingen registreret information vil på noget tidspunkt og under nogen omstændigheder blive videregivet til udenforstående - eller samarbejdspartnere i øvrigt!

Måløv - Januar 2018